Fotogalerie

Cyklotábor Kolem kolem Jeseníků 2024

Milí příznivci klubu, děcka i rodiče,

přinášíme vám zprávu z našeho cyklistického tábora pro mladší. Vyrazili jsme z Brna, přes Stražisko, Postřelmov a Lázně Lipová jsme se dostali na krásnou chatu, která byla uprostřed divoké přírody bez signálu, bez elektřiny, jen blízko pramene Černé Opavy.

Zde jsme zažili pár bouřek. Kromě deště se nám povedl orientační běh, vyzkoušeli jsme lanové aktivity, které nám pomohl připravit animátor Víťa Němeček. Podařil se nám dokonce ulovit skřítek Gill, duch Jeseníků, kterého jsme propustili za slib, že nás bude po celou dobu naší cesty doprovázet.

Poté jsme dojeli na Annaberg, kde jsme již spali na postýlkách, v suchu a v teple. Trochu jsme se otřepali a uvařili si oběd, zahráli balonkovou bitvu, zhlédli film Bella a Sebastian, udělali malou brigádu a vyjeli jsme se podívat na Maria Hilf, poutní místo u Zlatých Hor. Po přespání v místních ambitech jsme se vrátili na Annaberg a vymysleli jsme muzikál o animátorech.

Předposlední herní den jsme měli střelecké dopoledne, bylinkové odpoledne a detektivní večer. V pátek 19.7. jsme dopoledne uklízeli dům a stříhali větvičky kolem chalupy, poté jsme se připravili na galavečer. Zmíněný vrchol tábora začal slavnostní mší svatou, pokračoval čtyř chodovou večeří a zakončen byl diskotékou s dílny DJ Pavla a DJ Matěje.

Děkujeme všem 22 dětem, že byly hodné a že se her aktivně účastnily. Děkujeme rodičům, že měli dostatek odvahy svěřit nám své ratolesti. Děkujeme animátorům, že jsou tak zapálení a s radostí připravovali a realizovali nejen program, ale spoluvytvářeli novou partu. Děkujeme Bohu, že jsme tábor mohli všichni společně prožít a můžeme si odnášet nové zážitky.